Elérhet minket

Felelősen NYITVA TARTUNK, és kérjük együttműködését!

 

A koronavírus terjedése óta nagyobb a felelősségünk annál, hogy „csak” megfelelő minőségű áruval és szakszerű mérnöki tanáccsal lássuk el Önt. Ezért az alábbi szabályok betartásában kérjük együttműködését:

  1. Épületen belül kollégáinkon kívül egyszerre csak egy fő, vagy legfeljebb egy 2 fős család tartózkodhat. Az ő távozásukig kérjük, hogy a kültéren bemutatott kőburkolatokat tekintse meg. Köszönjük türelmét!
  2. Kül- és beltéren is kérjük, hogy a minimálisan 2 méter távolságot tartsák meg egymástól és kollégáinktól is.
  3. Kérjük, hogy betegen, náthásan most ne jöjjön el hozzánk, e-mail-en minden szükséges információt megküldünk, és rendelését is leadhatja e-mail-en.
  4. Kérjük, hogy jelezze érkezését előre telefonon (06 1 410 0334), vagy e-mail-en (info@geo96.hu), hogy ütemezett érkezéssel ne kelljen várakoznia, és hogy legyen idő a teljes körű, megfelelő tájékoztatására.
  5. Kérjük, hogy készpénzfizetés helyett inkább az előre utalást, vagy az azonnali átutalást válassza (ez utóbbit amennyiben megfelelő mobil applikációval rendelkezik). Ezzel csökkentheti a fertőzésveszélyt. Mi ezt 3%-os árkedvezménnyel  köszönjük meg Önnek.

 

Több szolgáltatással állunk rendelkezésére, hogy időben, késlekedés nélkül megvalósulhassanak tervei!
  1. Reggel 8-tól este 20 óráig telefonos és internetes (e-mail) kapcsolatot biztosítunk ajánlatkérésre, szakmai tanácsadásra, e-mail-en keresztüli rendelésre és visszaigazolásra, akkor is, ha csak 17 óráig tarthatunk nyitva a telephelyünkön. Ezt otthonról történő munkavégzéssel biztosítjuk Önnek. A nyitvatartási időn kívül hívható telefonszám: 06 70 311 5153. Dörömbözi Piroska geológusmérnök, kőszerkezeti szakmérnök fogadja kérdéseit, kéréseit. Minden beérkező és nem fogadott hívást visszahívunk!
  2. Megnövelt import rendelésállománnyal és aktuális készlettel készülünk az esetleges és várható gyártási és szállítási késedelemre, hisz a járvány beszállítóinkat is sújtja. Ezzel együtt kérjük, hogy gondolkozzon előre, és rendelje meg az árut most, korábban, mint az beépítésre kerülne. Készleten lévő termék esetén nem kell most a teljes vételárat kifizetnie, csak foglalót kérünk, a megegyezett elszállításig a terméket tároljuk.
  3. Pénzügyi elemzők szerint a járvány inflációt okoz. Beszerzési költségeink emelkedése esetén mi sem tudjuk majd jelenlegi árainkat tartani. A foglalóval történő előre rendelés esetén a megrendeléskor aktuális, alacsonyabb áron vásárolhatja meg később kőburkolatát. Így kivédi az infláció káros árnövelő hatását.
  4. Az irodában lévő bemutató geo ultravékony kőlapok fertőtlenítéséről gondoskodunk.

 

Elektronikus kapcsolattartással, egyeztetett időpontban történő látogatással segít nekünk abban, hogy kisebb bolti létszámmal és biztonságosabb, hatékony otthonról történő munkavégzéssel támogassuk döntését, biztosítsuk az Önnek szükséges anyagokat építkezéséhez.

Köszönjük együttműködését!

Jó egészséget kívánunk!