Modern és klasszikus homlokzatok antracit és szürke kőburkolattal

Ettől értékesebb lesz háza:
antracit, szürke kőburkolat a homlokzaton

A leggyakrabban keresett természetes kőszín az antracit és a szürke. A bézs travertin helyett ez most a trend homlokzatoknál.
Találja meg az Ön szürkéjét a Kő-Tár-ban, szakmai segítséggel legyen tökéletes a homlokzata!

Miből választhat?

 1.  Antracit szín és természetes pala struktúra jellemzi a geo Fekete palát. A lapok éle egyenes, a hátoldal kalibrált, ez megkönnyíti a ragasztást és erős tapadást biztosít kevesebb ragasztó felhasználással is.
  Részletes adatokat (lapméretek, választék…) itt talál: https://ko-tar.hu/termekek/jack-black-fekete-pala

  Homlokzatra ajánlott burkolat, de járófelületre csak beltérre.
  Ez a természetes pala vasas ásványokat is tartalmazhat, amelyek nedvesség hatására limonittá alakulhatnak át, egy kis barnás elszíneződés jelzi ezt. Ez az elváltozás megfelelő felületkezeléssel csökkenthető, illetve megelőzhető.
  Modern, kontrasztos homlokzatokhoz ajánljuk.

 2. A geo Silver Grey kvarcit a fekete palánál világosabb szürke, egynemű kőzet. Felülete napfényben kicsit csillog, világosabb, árnyékban matt sötét. Kiváló mechanikai tulajdonságok jellemzik.
  Hasított felülete egységesen strukturált, elegánsan természetes. Hátoldala kalibrált.
  Részletes adatok itt: https://ko-tar.hu/termekek/silver-grey-kvarcitpala

  Modern és egyben különleges homlokzatburkolat.

 3. Mediterrán lelkületű, de divatos homlokzatot kedvelő építtetők kedvenc, biztos befutó köve a geo Gold Green csillámpala
  Ebben a szép természetes kőben a szürke alapszínben barnás-óarany árnyalatok is megjelennek, így nagyon harmonikus fa szerkezetekkel is és oldja a minimál fehér-szürke túlsúlyát.
  Strukturált hasított felületén láthatóak a különleges, apró sötét gránát ásványok. A különböző lapméretek kombinálásával még izgalmasabb homlokzati struktúrát mutat.

  Több fotót, adatot itt talál: https://ko-tar.hu/termekek/metal-pala-gold-green

 4. Modern és klasszikus homlokzatokhoz egyaránt jó választás a Szürke kvarchomokkő . Világos- középszürke egy kis zöld alapárnyalattal, a természetes vizek nyugalmát idézi.
  Természetes hasított felülete strukturált. Nagy szilárdsága és különleges lapméretei miatt - 30 cm magas és 20 cm magas változó hosszúságú elemek – járda és teraszburkolatnak is kiváló.

  Ha már a tervkészítésnél találkozunk, egyedi méretű és megmunkálású elemek, lépcsők, fedkövek, párkányok is rendelhetőek ebből a kőből.

   

  Ajánlatkérésért és további képekért kattintson: https://ko-tar.hu/termekek/szurke-homokko

 5. geo Fekete rovátkolt kvarcit nem csak beltérben, de homlokzaton, lábazaton is mutatós. A lapok megmunkálása nagyon munkaigényes, a bemarás után a csíkok pattintása egyenként, kézzel történik. Meg-megcsillanó ásványait csodálják a fényes, elegáns felületeket kedvelő megrendelők. 
  Ajánlatkérés: https://ko-tar.hu/termekek/rovatkolt-fekete-kvarcit

 6. A geo ultravékony kövek között is ötféle szürkés árnyalatú típus közül választhat: Black Galaxy, Jack Black, Gold Green, Silver Grey, Silver Shine.
 7. Új termékcsaládunk a geo-Slim 5 mm-es vastagságú kőporcelán lap. 120*60 cm-es táblamérete miatt a modern otthonok, villák kedvelt, stílusos burkolata. Előnyös tulajdonságairól itt olvashat:
  https://ko-tar.hu/Oriaslap-homlokzatra

  A látszóbeton felületet kedvelőknek a geo-Slim Concrete típust ajánljuk.

 

A sötétebb, fekete pala mintázatú Slate Nero típusú geo-Slim lap dekoratív felületet ad nem csak homlokzaton, hanem pl. kerítésen, támfalon is.

A leggyakoribb műszaki kérdések ragasztott homlokzat burkolatokról:

 1.  Mivel ragaszthatóak a természetes kövek homlokzatra?

  Legalább S1 minőségű kültéri flexibilis csemperagasztóval. Az alapfelületnek szilárdnak kell lennie. A geo ultravékony kőlapok nem cementes, hanem speciális, a műgyanta hátoldalhoz megfelelő ragasztót igényelnek. A Kő-Tár-ban ez a ragasztó megvásárolható.

 2. Ragasztható-e hőszigetelésre kőburkolat? 

  Kőzetgyapotra nem javasoljuk, de polisztirol hőszigetelésre általában igen, ragasztható, de csak részletes útmutató alapján.


  Szeretne részletes útmutatót kapni? Írjon az info@geo96.hu címre, és válaszlevélben elküldjük Önnek.

 

Többféle szürke – antracit kőből választhat, érdemes eljönni a GEO ’96 Kft KŐ-TÁR-ba és a valóságban is látni, tapintani, érezni ezeket a természetes köveket!

Címünk: 1154 Budapest, Gábor Áron utca 76. (M3 kivezető mellett)